Flex Funding og Jysk Erhvervslån tilbyder 425 millioner i ny finansiering via EU

Gode nyheder er landet til de danske virksomheder, der har lidt hårdt i forhold til at kunne få finansiel hjælp de seneste par år. Nu kan man nemlig som virksomhedsejer få hjælp til finansiering via EU.

Hjælp til de virksomheder der har lidt nok

Det er ikke gået nogens næse forbi, at de sidste par år har trukket tænder ud på de danske små og mellemstore virksomheder. De fleste af dem der stadig er kørende den dag i dag, har måtte skrabe det der har været på kistebunden sammen for at undgå at skulle dreje nøglen om. Det betyder også at rigtig mange virksomheder nu står uden kapital til at optimere virksomheden med f.eks. nye maskiner eller lignende.

Men nu er den gode nyhed der til alle disse virksomheder der ønsker hjælp til kapital. Med hjælp fra virksomheder som Flex Funding eller Jysk Erhvervslån er det nu blevet muligt at få hjælpen til finansiering og det sker via EU. Du kan læse mere om hvad Flex Funding kan hjælpe dig som virksomhedsejer med på hjemmesiden: https://www.flexfunding.com/erhvervsln og hvis du er mere interesseret i hvordan firmaet Jysk Erhvervslån kan hjælpe dig, kan du læse mere om dette her: https://www.jyskerhvervslaan.dk/.

Finansiering via EU. Foto: Unsplash

Få et bedre lån med lavere renter

De to firmaer Flex Funding og Jysk Erhvervslån minder meget om hinanden på den måde, som de kan hjælpe de sunde danske virksomheder, der bare har brug for en håndsrækning. Finansiering kan foregå på mange måder, men oftest foregår det ved at virksomheder må starte med at tage kontakt til en långiver for at høre om mulighederne for at få et erhvervslån.

Disse långivere har i de fleste tilfælde været påpasselige med at tilbyde lån til flere virksomheder og når de endelig har tilbudt et lån, så har det været på bekostning af en langt højere rente end hvad godt er. Med hjælp fra Flex Funding eller Jysk Erhverv kan du med deres garanti ved din side lettere få lavere renter og dermed et bedre lån.