2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

FEM KONCERTER I ROYAL ARENA

Mange af os Amagerkanere tænker nok ikke over det, men Royal Arena er jo sammen med Koncerthuset og sågar Tap1 vores “små lokale” spillesteder. Og vi tænker nok; glem det der er allerede udsolgt!
Royal Arena har sprøjtet store koncertnavne ud over os hele efteråret, men kun få af dem er reelt helt udsolgt. Og det spænder vidt og bredt fra klassisk musik til hård metal.
Så her er en lille sjov gennemgang af hvad der stadig er billetter til af spændende koncerter i Royal Arena 2018.

Gulddreng – 02.02.2018

Det danske popfænomen slutter karrieren af med sin allersidste koncert, nogensinde. Det har været et hæsblæsende halvandet år for Gulddreng, der i maj 2016 fik os alle til at nynne med på ”Model”. Gulddreng aka Malte Ebert er uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid – og det med en samlet produktion på ialt 11 tracks til dato.
Læs mere her

Lady Gaga – 17.02.2018

Grammy og Golden Globe vinder og Acadamy Award-nominerede Lady Gaga er en enestående artist og performer. Hun har solgt ikke mindre end 30 millioner albums på verdensplan og 150 millioner singler hvilket gør hende til en af de bedst sælgende musikere gennem tiderne.
Læs mere her

Iron Maiden – 05.05-2018

Hårdrockerne er Iron Maiden har en stor fanskare og byder klart på noget af det mere hårdtslående i Royal Arena i 2018. Konceptet for deres The Legacy Of The Beast World Tour er inspireret af MAIDENs mobilspil og tegneserie af samme navn. Scenedesignet vil afspejle en række forskellige, men sammenhængende “verdener” med en set-liste, der dækker over en stor del materiale fra firserne, samt en håndfuld af overraskelser fra senere albums.
Læs mere her

Erasure – 09-03-2018

Den BRIT- og Ivor Novello vindende popduo har udgivet et svimlende antal albums, herunder 5 britiske nummer 1 og 17 top 10 singler . Både det nye album og den seneste best of Always gik i top 10 på albumhitlisterne igen. Senest væltede de Parken som opvarmning til Robbie Williams og i sommers overraskede de med en discofest på Roskilde Festival.

Læs mere her

Andre Rieu – 23.06.2018

En aften med André Rieu byder på en fantastisk blanding af verdenskendte romantiske melodier fra bl.a. musicals, film, opera og selvfølgelige de skønneste valse. Han har i 2017 fejret 30 års jubilæum med sit 60 mand store Johann Strauss Orkester, og de har igennem årene givet Valsen en revival i hele verden. Alle aldersgrupper og nationaliteter kan være med, og må før eller siden overgive sig til den fantastiske musik!
Læs mere her

Alle dem der ikke var plads til på listen…

Der er stadig billetter til: The Killers, Roger Waters, Kygo, Shania Twain, Katy Perry, Harry Styles og mange mange flere
Se mere her

Inline
Inline