FÆLLESSPISNING PÅ AMAGER

Her er der fællesspisning på Amager

En af de store tendenser på den Københavnske madscene er fællesspisning, og den tendens er skam også nået til Amager. Ganske enkelt går ud det ud på at spise sammen på restaurant, typisk på hverdage. Her er en guide til Fællesspisning på Amager.

 

FÆLLESSPISNIG MED MUSLINGER PÅ THE FAT PIKE

På The Fat Pike er der ingen tvivl om at de elsker fisk og skaldyr, især østers er en fast del af menuen men også helstegte fisk og muslinger er på menuen.
På en række mandage finder kokkene de store gryder frem og serverer grydevis af hvidvinsdampede blåmuslinger ved bordene til en omgang fællesspisning.

De kalder det “The Fat Mussel Monday” og menuen ser således ud:

Hvidvinsdampede blåmuslinger
med hvidløgssmør og persille. Serveres løbende i gryder ved bordet

The Fat Pike fries
med urtemayo

Grøn efterårssalat
med popcorn shrimps, krydderurter og sherry vinaigrette

Prisen er 150 kr. + gebyr pr. person og biletter bestilles her

AFTENSPISNING I SUNDBY VÆKSTHUS – SPISEHUSET

Spisehuset er et beskæftigelsestilbud for borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, som ønsker at arbejde i køkken, servicere kunder og holde Spisehuset pænt og rent. Hver mandag inviteres til Aftenspisning, maden koster 45 kr. pr. person og er klar fra 17.30 til 18.30 og kan enten indtages på stedet eller tages med hjem.
I januar bydes blandt andet på braiseret nakkekam, lakse-spinat lasagne og tikka marsala.

Der skal forudbestilles og du kan følge med i menuerne på Væksthusets Facebook side her 

MADKLUB I ØENS SPISESTED PRISMEN

Øens Spisested inviterer til madklub i hyggelige og lokale omgivelser hver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 17.30-19.30.
Her serveres enkle og prisvenlige retter med sæsonbetonede råvarer. Der er altid en dagens ret og en vegetar/fiskeret, samt forskellige salater, dressing og brød.
Prisen er 110 kr. pr. ret og børn t.o.m. 12 år spiser for 50,-, og er iøvrigt velkomne, der er rigeligt med højstole.

Da vi har begrænsede pladser, er det en god idé at reservere bord i forvejen. Skriv til mail@oeensspisested.dk for bordreservation eller ring på tlf 82 32 55 43.

Dagens ret og vegetar/fiskeret annonceres et par dage før madklubben. Den kan også ses på www.oensspisested.dk under arrangementer.
Drikkevarer kan købes i baren.

Følg med på Øens Spisesteds facebook side

FÆLLESMIDDAG I KULTURHUSET ISLANDS BRYGGE

Fællesmiddag på Bryggen er for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Tag kæreste, nabo, mor eller bare dig selv under armen og kom med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B.

Priser: 1 dagens ret + vin: 100 kr. / Kun mad: 75 kr. Børn mellem 5 – 12 år spiser med til halv pris. Er du vegetar/veganer skal dette noteres i din tilmelding.
Tilmelding sker ved at sende en mail til bryggemiddag@gmail.com senest dagen før. Afholdes ca. en gang om måneden.

 Læs mere om fremtidige arrangementer her