2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

FÆLLESSPISNING PÅ AMAGER

 Her er der fællesspisning på AmagerEn af de store tendenser på den Københavnske madscene er fællesspisning, og den tendens er skam også nået til Amager. Ganske enkelt går ud det ud på at spise sammen på restaurant, typisk på hverdage. Her er en guide til Fællesspisning på Amager.

FÆLLSSPISNING: ØSTERS & PIZZA

De næste mange mandage stiller Pakhus Bryggen langbordene op, og inviterer til social dining, hvor kokkene fra The Fat Pike åbner østers, og pizzaioloerne fra The Pizza Bro kommer ind med dampende varme pizzaer. Og der kommer endda fornemt besøg fra Tempo på Sankt Annæ plads, der stiller med en pastaret.

Til maden serveres hverdagsvine, sodavand og øl, foruden  postevand fra Islands Brygge, alt sammen serveret i kander til høflig selvbetjening.

Mad og drikke fås for 120 kr.

Læs mere her

AFTENSPISNING I SUNDBY VÆKSTHUS – SPISEHUSET

Spisehuset er et beskæftigelsestilbud for borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, som ønsker at arbejde i køkken, servicere kunder og holde Spisehuset pænt og rent. Hver mandag inviteres til Aftenspisning, maden koster 45 kr. pr. person og er klar fra 17.30 til 18.30 og kan enten indtages på stedet eller tages med hjem.
I januar bydes blandt andet på braiseret nakkekam, lakse-spinat lasagne og tikka marsala.

Der skal forudbestilles og du kan følge med i menuerne på Væksthusets Facebook side her 

MADKLUB I ØENS SPISESTED PRISMEN

Øens Spisested inviterer til madklub i hyggelige omgivelser hver mandag fra kl. 17.30-20.00. Vi serverer enkle og prisvenlige retter med sæsonbetonede råvarer. Der er altid en dagens ret til 110 kr. og en vegetarret til 85 kr. Børn 5-12 år: 45,-.

Der er begrænsede pladser, er det en god idé at reservere bord i forvejen. Skriv til mail@oeensspisested.dk for bordreservation eller ring på tlf 82 32 55 43.
Menuen annonceres onsdagen før. Drikkevarer kan købes i baren.

Følg med på Øens Spisesteds facebook side

TRAKTØRSTEDET VESTAMAGER

Hver torsdag er der “Aftensmad” kl. 17.30 på Traktørstedet Vestamager. Menuen er skiftende og billetter koster 125 kr. for voksne og børn 0-3 år 25 kr., 3-12 år 65 kr.
Billetter skal købes på forhånd senest på dagen kl. 15.00

Hver onsdag serveres der “Stegt flæsk med persillesovs og kartofler” kl. 17.30 – 18.30 også her skal der bestilles billetter på forhånd og priserne er de samme som nævnt ovenfor.

Læs mere og køb billetter her

FÆLLESMIDDAG I KULTURHUSET ISLANDS BRYGGE

Fællesmiddag på Bryggen er for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Tag kæreste, nabo, mor eller bare dig selv under armen og kom med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B.

Priser: 1 dagens ret + vin: 100 kr. / Kun mad: 75 kr. Børn mellem 5 – 12 år spiser med til halv pris. Er du vegetar/veganer skal dette noteres i din tilmelding.
Tilmelding sker ved at sende en mail til bryggemiddag@gmail.com senest dagen før. Afholdes ca. en gang om måneden.

 Læs mere om fremtidige arrangementer her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS