Fællesspisning med muslinger på The Fat Pike

The Fat mussel monday på the fat pike

Restaurant The Fat Pike på Islands brygge pudser gryderne af og inviterer på fællesspisning i muslingens tegn en række mandage i efteråret.

På The Fat Pike er der ingen tvivl om at de elsker fisk og skaldyr, især østers er en fast del af menuen men også helstegte fisk og muslinger er på menuen.
På en række mandage finder kokkene de store gryder frem og serverer grydevis af hvidvinsdampede blåmuslinger ved bordene til en omgang fællesspisning.

De kalder det “The Fat Mussel Monday” og menuen ser således ud:

Hvidvinsdampede blåmuslinger
med hvidløgssmør og persille. Serveres løbende i gryder ved bordet

The Fat Pike fries
med urtemayo

Grøn efterårssalat
med popcorn shrimps, krydderurter og sherry vinaigrette

Prisen er 150 kr. + gebyr pr. person og biletter bestilles her

Om The Fat Pike

The Fat Pike ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker det rå, upolerede og urbane.

The Fat Pike er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Fat Pike også The Pizza Bro, The Shrimp, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ og Pakhus Bryggen.

Læs mere om restauranten her