2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Dizzy Mizz Lizzy genåbner Amager Bio

dizzy mizz lizzy genåbner Amager BioAmager Bio præsenter noget af et scoop til til den officielle genåbningskoncert 4. maj! Nemlig Dizzy Mizz Lizzy

Igennem 2018 og begyndelsen af 2019 har Amager Bio gennemgået en forbedring med ny foyer og bedre plads både foran og bagved scenen. Salget af koncertbilletter buldrer derudad, hvilket er en kraftig indikator på, at koncertsalen har været savnet af publikum. Amager Bio markerer på den baggrund genåbningen med et af de største og mest folkekære, danske rockbands gennem tiden: Dizzy Mizz Lizzy.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav Forward In Reverse; deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindvis.

Selvom Amager Bio er et af Københavns større venues, vil der hurtigt blive udsolgt. Så hvis man vil opleve Dizzy Mizz Lizzy tæt på og med Amager Bios velkendte vellyd, skal man være hurtig på billetkøber-aftrækkeren!

Billetterne sælges fra 15. februar kl. 12 via amagerbio.dk og ticketmaster.dk

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS