2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Dinos Legeland åbnet i Ørestad

dinos legeland på amager ørestad

Dinos Legeland er netop åbnet i Ørestad, her bydes på tusindevis af kvadratmeter med massere af indendørs leg til børn i alle aldre.

De seneste år har indedørs legepladser, eller legelande, åbnet op flere steder i danmark. Det er indendørs kæmpe legepladser med massere af vilde aktiviteter for børn i stortset alle aldre. Dinos legeland er lavet i dinosaur tema med flotte vægmalerier, men også med tematiserede forlystelser.

Dinos Legelands på Asger Jorns Allé 4 i Ørestad på Amager byder på et utal af forlystelser for de 0-16 årige. Her er blandt andet en fem meter høj vulkan med rutsjebane, høje klatretårne, danmarks højeste spiralrutsjebane på 10 meter, flere forskellige rutsjebaner hvoraf en har en fritfaldfornemmelse og en “skydebane” hvor man skyder med skumbolde. Foruden en hel “ninjabane” med massere forhindringer, og flere trampoliner.

Derudover er der også klassikere såsom boldbaner, bordfodbold, boldbad og flere muligheder for at kører i bumpercars, cykler og kører ræs i elbiler.

Ingen tvivl om det lyder hæsblæsende, og det er det også, derfor er der et mere stille område forholdt de 0-4 årige.

Mad og drikke skal der til – og ikke mindst en pause

Der må ikke medtages mad & drikke, men i Dinos diner sælges et udvalg af sandwiches, burgers og gode gammeldags rugbrødsmadder fx. med leverpostej eller makrel. Og naturligvis er der et stort udtryk af alle kolde drikke, man kan sgu godt blive tør i halsen af alt den leg.

Og ro til de voksne

Man kan som forældre blive helt træt ved tanken om en tur i spiralrutsjebanen eller kigger på arvingerne imens de hopper på trampolin i to timer. Derfor er der i forlængelse af caféen lavet en forældre lounge hvor der er mulighed for at slappe af, arbejde, kigger i de mange magasiner, eller nyde udsigten ud på travle ørestad.

Praktisk

Dinos legeland ligger lige over for Vestamager Metro station på Asger Jorns Allé 4 2300 kbh. s.

Der er åbent hverdag fra kl. 10-19 (weekender 9.30)
Priser pr. 8/8 2019: Voksne har gratis adgang, børn 2-16 år 149 kr., børn på 1 år 69 kr.

Læs mere om Dinos Legeland her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS