DANMARKS FØRSTE VEGETARISK FESTIVAL

I weekenden 25-27 august kommer Danmarks første vegetariske festival til at løbe af stablen på tiøren ved Amager Strandpark. Det er Copenhagen Yoga Festival der har inviteret Dansk Vegetarisk Forening med på tiøren til Vegetarisk Festival

Der er fri entre og du kan opleve forskellige foredrag om vegetarisk livsstil og deltage i fællesspisning hver morgen. Du kan f.eks. blive klogere på hvad der egentligt lige sker med din krop når du kun spiser platebasseret kort når læge, skribent og foredragsholder Tobias Schmidt Hansen holder foredrag søndag 27. august kl. 15.

Fredag aften kan du se spillefilmen Okja – en film om ‘supergrisen’ Okja og pigen Mijas venskab. Filmen sætter fokus på kødindustrien og har elementer af både humor og seriøsitet, det mareridtsagtige og det håbefulde.

Eller tag virtual reality brillerne på og oplev en 360 graders oplevelse af moderne kødproduktion…

Læs hele programmet her

Massere af mad

På pladsen er der det store udtræk af madboder der ene og alene serverer plantebaseret mad.
Du kan få kødfri alternativer serveret som burgere og hotdogs, falafel sandwich og chia-bowls, og vietnamesiske forårsruller.

Nicecream tager deres iscykel over broen til Amager og serverer deres efterhånden berygtede lækre cookie sandwiches, som er scoops af is imellem to cookies.

Læs om alle madboderne her

I det hele taget lyder det som en festival for alle sanser, og man kan jo lige stikke næsen forbi Copenhagen Yoga Festival også