2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Café Bingo holder aftenåbent

Caé Bingo på Amagerbrogade 156 åbnede først på året og har fået godt fast i Amager og fine anmeldelser i blandt andet Politiken, nu udvider de med aftenåbent.

Der har det seneste år været godt gang i åbningen af nye caféer på Amager, men de fleste har holdt sig til det lette menukort og hovedsageligt åbent i dagstimerne. I sidste uge kunne vi berette at Jurfood udviddede med et aften tapas og vinkort.

“Læs jurfood udvidder med tapasmenu”

Og nu er det Café Bingo på Amagerbrogade der melder om aftenåbent. På menuen findes blandt andet “Bingos chili con carme med creme fraiche og grillet øko surdejsbrød” til 115 kr. og “”Toast med landskinke, dansk øko gouda, bornholmersennep, surt og syltet on the side” til 75 kr. derudover findes et snackbræt med gode lækre pølser, skinker og en 10 mdr. lagret manchego ost, helle brætte fåes for 135 kr.

Café Bingo åbnede tilbage i februar lige på hjørnet af Hans Bogbinders Allé og Amagerbrogade, læs hvad vi skrev dengang her .

Cafeen åbner hver morgen kl. 08.00 og står klar med bagværk og senere frokost og nu altså også aftenretter indtil kl. 23.00

Inline
Inline