2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Byhavefest i Hørgården

Lørdag den 29. september kl. 12-16 afholdes der Byhavefest i Hørgården med gratis koncert med Kristian Jørgensen & French Connection.

Kristian Jørgensen er kendt fra DR K’s program Mesterhjerner, som blev sendt den 11. september. Han en nemlig en ekstremt dygtig musiker og har absolut gehør. To af musikerne er desuden fra Amager!

Jazzen er en amerikansk stilart, men den rejste allerede i 1930erne over Atlanten og fik sin egen udformning i Frankrig , hvor ikke mindst sigøjnerne tog stilen op og spillede den på deres egen måde. Musikerne er Kristian Jørgensen: violin, Francesco Cali (Italien): harmonik, Regin Fuhlendorf: guitar, Thomas Fonnesbæk: kontrabas.

Til Byhavefesten kan man desuden møde Multikulturel Kvindeklub, som står for mad og drikke. Der er fodboldturnering for børn og unge. Man kan også høre om det nye tiltag i Urbanplanen: Naboskab på hjul. Det går ud på at styrke naboskabet ved at cykle sammen. Én beboer er chauffør på en rickshaw mens en eller to ældre naboer nyder turen på ladet. Endelig kommer Hofor og engagerer publikum i hvordan man kan spare på vandet – og dermed spare penge.

Læs mere her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS