2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Brunch og børnejazz

Dagene bliver kortere og vejret koldere så Børnekulturhus Ama’r inviterer til indedørsaktiviteter. Søndag den 16 september kl 11 byder de på brunch og børnejazz med orkesteret Trækfuglene.

Der startes med at spise sammen inden der tages afsted på en musikalsk rejse mod varmere lande. De tre musikere Katrine Suwalski, Simon Winsé og Ayi Solomon elsker at flyve ud i musikkens univers. På rejsen oplever børnene naturens kræfter og møder jægeren, der måtte lave sin sin bue om til et instrument.

Trækfuglene henter inspiration i traditionel musik fra Vestafrika, nordisk musik, blues og jazz, så musikken er en unik blanding af den traditionelle samokultur, nordisk jazz og Ghanas rytmer. Simon spiller bambusfløjte og strengeinstrumentet Goni, Katrine spiller saxofon og tværfløjte, Solomon spiller på Calabasser og djembe og alle tre synger.

Musikken er åben og lyrisk og med god plads til improvisation og publikums aktive medvirken, så vær forberedt på dans, sjov og sang. God mad og musik for både voksne og børn.

Brunch og børnejazz koster 60 kr for børn og 120 kr for voksne. Billetter købes her.

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS