2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Børne hiphop i vinterferien

Hiphop gruppen hip som hapHiphop-gruppen HipSomHap har taget børneværelserne med storm og på kort tid etableret sig som et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Søndag d. 10. februar kickstarter gruppen skolernes vinterferie med en storslået koncert i Kulturhuset Islands Brygge.

Børn og barnlige badboys i København har noget at glæde sig til! I vinterferien får de nemlig mulighed for at opleve et af tidens mest populære navne inden for dansk børnemusik. Hip-SomHap spillede over 100 koncerter i 2018 og indtager Kulturhuset Islands Brygge i den helt store opsætning med både trommeslager, DJ, lysshow, overraskelser og masser af gang i den.
Gruppen er kendt for at lave kvalitets-hiphop til børn og har med debutalbummet ”Hop Lidt Mer” givet rundbordspædagogikken én over nakken. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som nærmer sig 1,5 millioner views på YouTube – flere end Christophers tre seneste singler!

Ikke som andet børnemusik

HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og har en fælles mission om at give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn.

Koncerten er en del af Amager Børnemusik Festival.

Praktisk info:
Dato og tidspunkt: 10. februar kl. 13.00
Adresse: Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S
Pris 40 kr. + gebyr.

Læs mere her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS