2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Arla Food Fest

I weekenden er der Arla Food Fest på Islands Brygge.

Arla Food Fest er en madfestival, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad gennem oplevelser og overraskelser. Få udfordret smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere underholder på scenen og sætter lydkulissen for en oplevelsesrig weekend udover det sædvanlige.

Der kan blandt andet opleves følgende:

HAMP FOR BEGYNDERE – HVORDAN KAN DET BRUGES

Besøg Møllerup og lær om hampeprodukternes gode ernæringsmæssige egenskaber med et højt indhold af protein, fiber og omega 3. Hør om hvorfor vi er så vilde med hamp og få inspiration til hvordan du og dine børn kan få glæde af det i Jeres madlavning. De forskellige hamp produkter er nemme at arbejde med og tilfører det meste mad, drikke og snacks et ernæringsmæssigt boost.

MATILDENINJA

Rør den krop. Ryst den kakao. Kæmp dig gennem MatildeNinja banen! På MatildeNinja banen kan du løbe alene eller med en ven, og opgaven er vigtig: At få rørt din krop og få rystet den Matilde kakaomælk, som du får med.

KOLDSKÅLS-VÆRKSTEDET

Kom forbi og lav din egen udgave af den klassiske koldskål når Madskolen Karoline Trier guider dig gennem koldskålsværkstedet.

På scenen kan du opleve musik med Skinz, Karl William og Albert Dyrlund.

Der er gratis adgang til Arla Food Fest i København, men for at få adgang til værksteder og aktiviteter på Arla Food Fest skal man købe et turbånd. Turbåndet giver adgang til de fleste aktiviteter, men enkelte aktiviteter kræver en ekstra billet.

Læs mere og køb billet her

Mere af samme skuffe