2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

AQUA FULDENDER PROGRAMMET TIL GRØN KONCERT PÅ AMAGER

Det fulde program for Grøn 2018 er afsløret

Aqua er det sjette og dermed sidste navn til plakaten for Grøn 2018 på Amager. I november blev en anden dansk verdenssucces afsløret, da det lokale verdensband Lukas Graham blev annonceret som det første navn til årets program. I marts fulgte rocklegenderne D-A-D, der sørger for el-spade på årets Grøn. I april blev det afsløret, at R&B-duoen Phlake debuterer på Grøn i år, og at Cisilia og Joey Moe optræder i et helt nyt musikalsk samarbejde. Senest blev det offentliggjort, at den hårdtslående rap-gruppe Suspekt lægger vejen forbi Grøn for fjerde gang.

Således er der nu et fuldt program klar for Grøn 2018 med musik for enhver smag, hvad end man er til pop, rock, soul eller R&B. Konceptet er godt og enkelt: Venner og familie samles til en festlig og hyggelig dag med god livemusik og kolde Tuborg, hvor det hele går til et godt formål, nemlig Muskelsvindfondens arbejde.

Grøn 2018 begynder på Amager

Når Grøn i år turnerer landet rundt for 36. gang, er det ligesom sidste år med to koncerter i København. Men som noget helt nyt bliver den første af de to koncerter i København afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark. Således begynder Grøn 2018 på Amager, mens den afsluttende koncert traditionen tro afholdes i Valbyparken.

Læs mere om Grøn 2018 her

Mere af samme skuffe