2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

AMAGERKANSK SLAM POETRY SHOW

Oplev et show med sjove digte, intens poesi og finurlige ord-gøglerier.

Amar:litt og Beta præsenterer den tidligere danske mester i poetry slam Peter Dyreborg i følgeskab med den nuværende danske mester Lasse Nyholm Jensen, samt den regerende svenske mester Frej Haar, der på trods af sin bopæl i Sverige er born ‘n’ raised lokalt på Amager! Og… som en ekstra bonus er den legendariske, tidligere DM-vinder og Amager-slammer Sara Hauge også tilføjet til programmet. Yeehaa!

Slam poetry er spoken word, og spoken word er mundtlig litteratur: Talte ord med humor og nerve. Og denne aften kan du opleve en helt særlig pop up showcase med fire markante performere.

Og i anledning af Københavns 850 års fødselsdag kommer det selvfølgelig til at handle om byen. Og om alt dét, der omkranser byen. Og også om alt dét, der ligger længere væk. Og endnu længere væk. Måske kommer provinsen endda i spil. Og et eller andet sted lever vi alle i et udkantsområde. Og måske er det netop dét, det kommer til at handle om. Hvorom alting er: Det bliver sjovt og godt og tankevækkende, og det er lige noget for dig.

Torsdag den 9. november 2017, kl. 19.00-21.00.
Beta (Amager Bio), Øresundsvej 6
Og ja, der er fri entré og du behøver ikke billet.

FØLG 2300HAPPYNEWS