2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Amager på vinylplade

Vinylpladen har haft en renæssance de sidste par år, sidste år fik Amager endda sin første pladebutik i mange år. Nu er turen så kommet til at Amager bliver trykt ned i vinyl og udgivet, eller det er faktisk ikke helt Amager, men to kunstnere der nu udgiver vinylplader med liveoptagelser fra Amager.

Nick Cave – Distant Sky – Live in Copenhagen

I oktober 2017 spillede Nick Cave & The Bad Seeds en utrolig koncert i Royal Arena, København. Én enkelt aften i april måned 2018 delte Nick Cave & The Bad Seeds denne liveoptræden med resten af Verden, da showet blev vist i udvalgte biografer Verden over. Fire af sangene er nu blevet samlet på live-EP’en Distant Sky. EP’en giver et stærkt indtryk af en performer, der er mere intens og nærværende end nogensinde før, på en turné hvor folk ikke vidste hvad de kunne forvente i kølvandet på gruppens mest smertelige og smukke album til dato.

På EP’en medvirker den danske sopran Else Torp i duet med Cave på titelnummeret, som hun også gjorde på studieindspilningen af sangen.

Udkommer 28/9

Elevatorfører – Live Fra Den Blå Planet

Den 2. april 2018 spillede det danske syrerockband Elevatorfører en helt særlig koncert i en af de mest trippede settings, man kan forestille sig. 4 millioner liter vand dannede bagtæppe for en af bandets mest underholdende optrædener, da de spillede foran Nordeuropas største akvarium i Den Blå Planet. Stimer af eksotiske fisk, hajer og rokker dansede bag bandet, mens de leverede medrivende versioner af deres bedste sange og en lille håndfuld mindeværdige covers.

Er udkommet

Begge plader forhandles iøvrigt hos Amager Records

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS