AMAGER BØRNEMUSIK FESTIVAL

amager børnemusikfestival
Skolernes vinterferie i uge 7 byder igen i år på en lang række koncerter for børn i alle aldre – og deres voksne på Amager. Når der for niende gang afholdes Amager Børnemusikfestival med et overdådigt festivalprogram.

Ni dage med musikalske oplevelser

Ni institutioner på Amager har rystet godteposen og er gået sammen om at skabe dette års sprudlende musikprogram. Igen i år er der alt lige fra opera til dj sets. Én ting er sikkert: Der er noget for enhver smag, og hvis de mange koncerter giver kriller i fingrene til selv at spille, kan man deltage i en af de mange musikalske workshops. Koncerterne koster med få undtagelser 40 kr. ekskl. gebyr og workshops koster 20-40 kr.

Bredt program

Når man bladrer igennem programmet får man en fornemmelse af bredden i programlægningen.

Festivalen lægger ud søndag den 9. februar med et helt nyt format nemlig koncert og musikinstallation “HVADHVISVERDEN” for hele familien I Zebu. I HVADHVISVERDEN møder det fremmede det genkendelige i en installation, hvor børn og voksne sammen får inspiration til at opdage nye, mulige verdener – i iscenesatte øjebliksbilleder. Musik, lyd og rumlige elementer smelter sammen til nye forunderlige verdener i en stor sansemættet collage.

Samme eftermiddag spiller Wafande i Amager Bio som en del sin “farvel tour” han har bebuddet at han udgiver sit sidste album i 2020 og indstiller karrieren, men man kan lige nå at opleve ham søndag eftermiddag.

Det kan være svært at få musik og koncertoplevelser med de helt små rødder, men på festivalen i år er der flere koncerter helt ned til børn på 0 år. En af dem er babyoperaen “HjerteLyd” for 0-2½ årige. Hjertelyd afholdes flere gange.

Det kan også være lidt vanskeligt at få sit barn med ud og hører nogen af de førende DJs, men der er en chance for at høre DJ Ras Money (Også kendt som Raske Penge) når han spiller i Børnekulturhus Ama’r lørdag den 15. februar.

Det farvestrålende program er på gaden, men man kan også følge festivalen på facebook.

Læs mere og se hele programmet her

FØLG 2300HAPPYNEWS