2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

AMAGER BØRNEMUSIK FESTIVAL

Amager børne musk festivalSkolernes vinterferie i uge 7 byder igen i år på en lang række koncerter for børn i alle aldre – og deres voksne på Amager. Når der for ottende gang Amager Børnemusik festival med et overdådigt festivalprogram.

Ni dage med musikalske oplevelser

Ni institutioner på Amager har rystet godteposen og er gået sammen om at skabe dette års sprudlende musikprogram, der starter med den forrygende musikfortælling af Tornerose søndag den 10/2 og slutter med en reggae koncert med Trolle og Tormod søndag den 17/2.
I år kan ungerne blandt andet opleve jazz, stomp, hiphop, country, world, klassisk, elektronisk og opera. Én ting er sikkert: Der er noget for enhver smag, og hvis de mange koncerter giver kriller i fingrene til selv at spille, kan man deltage i en af de mange musikalske workshops. Alle koncerter koster 40 kr. ekskl. gebyr og workshops koster 20-40 kr.

Bredt program

Når man bladrer igennem programmet får man en fornemmelse af bredden i programlægningen.

Søndag bankes festivalen igang med ” Hip som hap” der spiller hip hop med band og DJ. Mandag til fredag indbyder Børnekulturhus Amar til fællessang kl. 10.00 hvor alle inviteres ind til gratis morgensang. Tirsdag byder tv-værten Jeppe Vig Find og hans Jazzhyæner på jazz koncert for de 6 til 9 årige. Lørdag byder de to vinylentusiaster Slickard Nickson og Cheese-A-Lot på et mix af 54 funky og skæve numre fra gamle danske børneplader.

Det farvestrålende program er på gaden, men man kan også følge festivalen på facebook.

Læs mere og se hele programmet her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS