2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

120 TRAMPOLINER PÅ AMAGER

Xjump er en trampolinpark, hvor gulve og vægge er bygget op af forskellige typer trampoliner. Det er en unik form for underholdning, og garanteret sjov for hele familien.

Alle trampoliner og udstyr er af højeste kvalitet, og som gæst i trampolinparken er der mange forskellige aktiviteter, du kan prøve.

Den 22. marts åbner X-Jump op for gæster på Raffinaderivej 10 (ved Tap1). X-Jump trampolinpark har 120 trampoliner fordelt på 2500 m2. Her er et free jump område, en høvdingebold bane, 4 performance trampoliner med walking-wall til, ninja-warrior bane, skumgrav med battle-beam, skumgrav, samt et kids område med trampoliner.

Derudover er der en café med mulighed for at købe mad og drikke hvor at forældre kan sidde og nyde en kop kaffe og kage imens deres børn hopper, partyzone til fødselsdagsfester, fælles omklædningsrum (ingen brus) og gode parkeringsmuligheder.

Man skal booke plads for at hoppe, og voksne der ikke ønsker at hoppe, men bare kigge på ungerne ryste indvoldene kan gratis kigge på.

Læs mere og priser og procedure for adgang her

FØLG 2300HAPPYNEWS