SPIS BILLIGT PÅ DYRE RESTAURANTER

For tiden prøver to Københavnske restaurantkæder at lokke Amagerkanerne ind på deres restauranter og teste deres menuer, til en god pris naturligvis.

Der er tale om to italienske restauranter, Gorm’s på Amagerbrogade og den Cofoco ejede Scarpetta på Islands Brygge. Deres menuer er listet her.
Og skulle du være til mere billig gastronomi på Amager så husk Dining Week i uge 7, du kan læse mere om Dining Week her.

GORM’S AMAGERBROGADE 82 & FIELDS

Gorms’s fejrer deres nye fuldkornsdej med en 8 retters Tasting Menu til 195 kr.
Du har mulighed for at prøve menuen Søndag – Torsdag efter kl. 16.00 fra søndag d. 14. januar til søndag d. 4 februar.
De 8 retter er tilpasset i størrelse, så man kan klare sig igennem menuen, og stadigvæk være i stand til at rejse sig fra stolen.
De 8 retter bliver fordelt over 5 serveringer, og lyder som følger.
Pølse – Pølse – Pølse
3 af vores favorit pølser fra egen import serveret med balsamicoløg,
artiskok, tomattapenade og hjemmebagt brød

Pizze (2 kvarte)
Denny Special
Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie. 
Lissners Lam
Sydfynsk lammesalami, mozzarella, knoldselleri som puré og crudité,

cherrytomat, æble, rosmarin og rucola.

Antipasti
Carpaccio med trøffelmayo og røgede mandler
1 stk. Safran arancini med citronmayo

Pizze (2 kvarte)
Gorm’s Hottie
 Tomat, mozzarella, ricotta, grøn peber, braiseret okse rørt med chili, hvidløg og persille.

Toppes med agurkerelish, chilitapenade og frisk basilikum.

Ciao Bello på fuldkornsbund
Tomat, mozzarella, persille, portobello svampe, mascarpone og pancetta.

Dessert
Gorm’s Tiramisu

Læs mere her og book bord her

SCARPETTA ISLANDS BRYGGE

Scarpetta inviterer dig til at teste deres menu på Scarpetta Islands Brygge. Fra søndag til torsdag kan du derfor nyde 5 retter for 200 kr. (normalpris 275 kr.) – og det eneste de beder om, er, at du svarer på et par spørgsmål om maden, servicen og alt det, der gør en god restaurant.

Menuen:

Carpaccio di merluzzo con finocchi, arancia rossa e olive verdi 
Crudo af torsk med fennikel, blodappelsin og grønne oliven 
~
Zuppa di topinambur con nocciole e topinambur crudo 
Jordskokkesuppe med ristede hasselnødder og rå jordskokker 
~
Garganelli con ragù alla salsiccia, funghi ostrica e prezzemolo 
Garganelli med ragout på salsiccia, østershatte og persille 
~
Vitello con crema di patate, rucola e parmigiano 
Kalveculotte med cremet kartoffel, rucola og parmesan 
~
Dulce de leche con cioccolato e sorbetto ai frutti di bosco 
Dulce de leche med sprød chokolade og sorbet på skovbær

Mere af samme skuffe