ØKOLOGISK POP UP RESTAURANT PÅ MUSIKTORVET

Fredag d. 29. september fra kl. 17.30 fejrer landbruget Søris sit 30 års jubilæum med økologi med en pop-up restaurant i København. Carrotstick.dk & Torben Klitbos Quartier har sammensat menuen til lejligheden med omdrejningspunkt i grøntsager fra Sørisgård.

Middagen foregår under musiktorvets overdække, hvor der opstilles langborde, bænke og et midlertidigt køkken, så der bliver virkelig tale om et urbant møde imellem land og by.

Søris 30 års Jubilæums menu

Forret
Hokkaidosuppe grillede porrer, fåremælksyoghurt og trøffelvinaigrette
Hovedret 
Urtebagt knoldselleri, frisk choucroute af spidskål og fennikel med røgede kartofler og dildbouillon
Dessert
Carrotsticks signatur marzarinbund med karameliseret kokossukker, vaniljemascarpone og sød kompot af havtorn og Søris gulerødder

Om arrangørerne

Søris er et familiedrevet landbrug, der igennem de sidste 30 år har dyrket økologiske grøntsager på landbruget i Nordsjælland.
Carrotstick.dk er et af Danmarks største mad- og sundhedssites. Teamet bag er et hold af unge mad- og sundhedsnørder, der alle er uddannede indenfor ernæring og sundhed. De udvikler lækre, sunde opskrifter, bl.a. senest til deres første kogebog “Gulerødder”.
Torben Klitbo er kok og gastronomisk iværksætter, som mange kender for at have grundlagt Cofoco. Torben kommer med sit mobile køkken og laver maden på musiktorvet.

Billetter

Pris pr. person: 175 kr. + billetgebyr
Læs detaljer og køb billet her

Mere af samme skuffe