Gourmandiet er åbnet på Kongelundsvej

gourmandiet amager

Gourmandiet er kendt som en af Københavns bedste slagterforretninger, og det er sket på kun 11 år. Nu har de åbnet en forretning på Kongelundsvej, Amager der satser på færdigretter og kød af høj kvalitet.

Gourmandiet slog dørene op for en anderledes slagterforretning på østerbro i sommeren ‘07. Anderledes fordi der ikke kun var lagt vægt på hvilket kød der var i disken, men også hvilken oplevelse man får når man kommer for at handle – et univers, hvor man blev inspireret til til at smage og eksperimentere. I 2015 blev Gourmandiet fremhævet som en af de 5 ypperste slagterforretninger i verden af Wall Street Journal, og nu er de så også kommet med i 2300happynews!

Siden åbningen har Gourmandiet udviklet sig til en omfattende fødevarevirksomhed med både catering, frokostordning, egenproduktion af pølser, færdigretter, samt selskabslokale og pølsevogn. Nu er de så rykket til Amager med et såkaldt produktionskøkken, hvilket er et ganske usexet navn, men det dækker over et stort sted at lave deres gode mad i store mængder til fx fester og store arrangementer.

I butikken på Kongelundsvej 36 satser både på frokost, aftensmad, catering, færdigretter og udvalgte slagtervarer. Med et stort øje på den nemme mad hvor de laver det kedelige og du laver det sjove!

Til aftensmad køres der dagens ret til 65 kr., maden leveres varm. Menuen er så vidt jeg kan forstå skiftende, men ligenu ser den nogelunde således ud.
• Mandag: Langtidsstegt nakkefilet med ristede kartofler og skysovs.
• Tirsdag: Kylling med salvie og spicy tomatsovs. Hertil pasta.
• Onsdag: Bøf Lindstrøm med skysauce. Hetil kartoffelmos med hvidløg.
• Torsdag: Rødbede-bønnesuppe med kokos, lime, ingefær, chili og perlespelt.
• Fredag: Porchetta med hvidløgskartofler og skysauce.

Og der laves vegetarisk alternativ også.

Butikken holder åbent mandag til torsdag 11-18, fredag 11-19 og lørdag 10-18.

Læs mere om Gourmandiet her

Mere af samme skuffe